Ajoittaa: Maanantai - Lauantai - 08:00 - 18:00, Sunnuntai - 08:00 - 14:00
358 15761750

Levitra netistä

Lääke Levitra on määrätty hoitoon miehen erektiohäiriön

Käyttää, Annostus, Haittavaikutuksia

Tietoja lääke Levitra

Lue huolellisesti tämän ohjeen lääke Levitra. Tämä ohje kuvaa lääke Levitra pillereitä annos 5, 10, 20 mg. Yhteys lääkäriin jos sinulla on kysyttävää tästä lääkkeestä.

Lääke Levitra. Yleistä

Lääke Levitra on määrätty Miesten erektiohäiriöiden hoidossa. Erektiohäiriöt on kyvyttömyys saada ja pitää jatkuvasti erektio yhdynnän aikana. Vaikuttava aine on Vardenafil.

Lomake tuotanto-ja Levitra ainekset

Levitra on tuotettuja kalvopäällysteinen, yksi läpipainopakkaus sisältää 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 12 pillereitä. Yksi pilleri Levitra sisältää vaikuttavaa ainetta Vardenafil 5, 10 tai 20 mg (vardenafiili hydrochloride magnesiumsulfaattitrihydraatin)

Tärkeimmät ominaisuudet Levitra ja sen vaikutukset ihmisen elimistöön

Levitra on fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) ja käytetään hoitoon mies erektiohäiriöitä, kuten aiemmin mainittiin. Hemodynaaminen prosessi tapahtuu aikana erektio joka rentouttaa sileän lihaksen syvä elinten on penis ja pikkuvaltimoiden siinä. Ensimmäisen aallon typpioksidin (NO) päästöjen tapahtuu aikana seksuaalista stimulaatiota syvä elinten ja syklisen guanosiini-monofosfaatti (cGMP) on kasvanut. Tähän liittyy lihasten rentoutumista syvä elinten ja tuloksena veren virtaus penikseen kasvaa. Levitra (vardenafiili) tehtävä on estää PDE5, joka jakaa cGMP aikana seksuaalista stimulaatiota endogeenisen n syvä elimissä kasvaa ja että huumeiden korottaa reagoi seksuaalista stimulaatiota.

Farmakokinetiikka Levitra.

Huumeiden Levitra imeytyy nopeasti, pääsääntöisesti lääke vaikutus alkaa 15-25 minuutin kuluttua ottaen ja tehokkaisiin toimiin huumeiden kesto on 4-5 tuntia ottamisen jälkeen. Suurin vaikutus Cmax saavutetaan keskimäärin tunnin (vaihtelee 30-120 minuuttia). Olisi huomattava, että rasvaisen ruoan omaksuttua Cmax Levitra imeytymistä. Tavalliseen ruokaan ei vähennä Vardenafil farmakokineettisiä ominaisuuksia.

Tilassa käyttöä ja annoksen Levitra.

Levtra otetaan suun kautta, riippumatta aterioita. On tarpeen seksuaalisen stimulaation lääkkeen vaikutus. Suositeltu annos 10 mg on otettava 25-60 minuuttia ennen yhdyntää, jotta Levitra toimii. Jos tämä annos ei anna positiivinen vaikutus, se korotetaan 20 mg (pääsääntöisesti tällainen annos määrätään eturauhasen ja diabetes). Jos potilas käyttää muita lääkkeitä annos Levitra olisi 2.5-5 mg On suositeltavaa annos 5 mg potilaille yli 65-vuotiaat. Lääkäri voi nostaa annoksen tavallista 10 mg, yksittäisten suvaitsevaisuutta ja tehokkuutta huumeiden Levitra. Suositeltu annos 5 mg lääke olisi myös määrätä potilaille, joilla kohtalainen maksan toimintahäiriö. Älä ota Viagra enemmän kuin kerran päivässä. Levitra suurin annos on 20 mg / vrk.

Yliannostus Levitra.

Tiedetään asia kerran saanti Levitra annos 80 milligrammaan, mutta se ei aiheuta sivuvaikutuksia. Mutta kahdesti päivittäinen saanti annos 40 mg lääke aiheutti selvästi selkäkipu. Oireiden ja tukeva hoito yliannostustapauksissa on suositeltavaa.

Vasta-aiheet ja suositukset Levitra ottaen potilaille, joilla on kroonisia sairauksia

Lääke Levitra ei suositella käytettäväksi:

 • potilaille, joilla sydän-ja verisuonitautien, joille seksuaalinen aktiivisuus on vasta
 • Jos potilas on kärsinyt aivohalvaus tai sydäninfarkti viimeisten kuuden kuukauden aikana
 • Jos potilas levossa alle 90 mm Hg, verenpaine
 • Jos potilaalla on diagnosticated ja todettu olevan hallitsematon korkea verenpaine
 • Jos potilas diagnosticated epästabiili angina pectoris
 • Jos potilas diagnosticated ja synnynnäinen pidentää QT-aikaa
 • Jos potilas diagnosticated aorttaläpän ahtauma ja idiopaattinen hypertrofinen subaortic ahtauma
 • Jos potilas diagnosticated kanssa vakavia maksa epäonnistuminen
 • Jos potilas diagnosticated kanssa lopullinen munuaisten vajaatoiminta edellyttää dialyysihoitoa
 • Jos potilas diagnosticated perinnöllinen rappeuttavat verkkokalvon sairaudet (esim. pigmenttisurkastuma)
 • Jos potilas diagnosticated joilla on anatominen epämuotoisuus penikseen (esim. Peyronien tauti, kaarevuus, syvä fibroosi potilailla)
 • leukemia, multippeli myelooma, sirppisoluanemia potilailla
 • Potilaat, joilla akuutti ehto mahahaava ja taipumus verenvuodon
 • Jos potilas on yliherkkä osa huumeiden Levitra
 • Jos potilas käyttää nitraattia sisältäviä lääkkeitä (isosorbide dinitrate, nitroglyseriini, isosorbide mononitraatti) sekä lahjoittajat oksidi typpeä
 • Jos potilas käyttää HIV proteaasi (ritonavir, Indinaviiri) estäjät

Se on vasta Levitra naiset ja alle 16-vuotiasta lasta.

Haittavaikutuksia Levitra.

Seuraavia haittavaikutuksia ottaen huumeiden:

 • Potilaat voivat kokea näköhäiriöistä, päänsärky, lisääntynyt sävy lihaksia, uneliaisuus, huimaus

Harvinaisempia:

 • ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, laajentamisen gamma-glutaminetransferase tasolla
 • takaisin nuha, kurkunpään turvotus, kipu, korotettua creatinkinase, lihaskipu

Varotoimenpiteet ja todennettu Levitra ottaen.

Tarvitset sinulla on jatkuvaa tai määräajoin sydän-ja verisuonitaudit ennen käyttöä Levitra, lääkäri neuvotteluja, koska riski saada komplikaatioita aiheuttama Levitra yhdyntää on hyvä teidän tapauksessanne.

Ennen ajamista Varmista, että tila on normaali efekti ja ei ole sivuvaikutuksia, edellä. Se ole suositeltavaa ottaa vardenafiili (Levitra tärkein ainesosa) muiden lääkkeiden hoitoon erektiohäiriöiden (kuten sildenafiili, tadalafil) kanssa, koska kyseisten hallintojen seuraukset tutkimuksia ei järjestetty.

Ehdot ja Levitra

Pitää pois lasten ulottuvilta ja anna pillerit lasta. Levitra voimassaoloaika on kolme vuotta valmistuspäivämäärästä. Säilyttää kuivassa varastointilämpötila on alle 30C.